16 maj 2013

Wild Kids, Bulldog och engagerade elever!




 
Nu är detta visserligen några veckor sent, men det har ju varit kortveckor och annat, så bättre sent än aldrig tänker jag och måste bara få visa upp vilka företagsamma och engagerade 4:or vi har! Under vårterminen är det ett helt gäng fyror som har lekt Wild Kids uppe i skogen under rasterna. Vi lärare har hört talas en hel del om det, om de olika lagen och tävlingar och programledare, men vi kunde nog inte föreställa oss vad välarrangerat den här leken och tävlingen var. Inte förrän vi fick frågan om eleverna kunde få visa upp den film de spelat in om programmet. De har alltså gjort ett eget Wild kids-program, helt själva. Planerat, haft programledare, tävlingar, satt upp regler som alla följt, spelat in och gjort en film och avslutat det hela med en final och diplomutdelning. Man blir ju väldigt imponerad!! Naturligtvis fick de visa upp filmen och gjorde det förra fredagen på roliga halvtimmen som vi har då. Kul att se!

Samma dag fick vi också se ett avsnitt av Bulldog, eftersom en av våra elever i fyran har varit med i programmet som spelades in förra sommaren. Han hade skickat in ansökan till programmet och sedan blivit uttagen och fått vara med. Spännande att se för oss andra och lite sporrande för andra också att få veta att man själv kan ansöka till program. Nu har vi alltså två stycken 4:or som varit med i SVT-program under året. Kul!

Och så har ju våren verkligen kommit, med sol på rasterna nästan varje dag, glada barn och lite mer utematte. Här kommer några bilder på detta.






Hoppas ni får en trevlig helg!
// Anna-Lotta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar